Met jarenlange ervaring in het renoveren van diverse soorten meubels, van hout tot leer en stof, garanderen wij kwaliteit en vakmanschap. Onze diensten omvatten:

  • Herstofferen van stoelen en banken: Kies uit een breed scala aan stoffen die passen bij uw persoonlijke stijl en interieur.
  • Renoveren van leren meubels: Laat uw leren meubels er weer als nieuw uitzien met onze deskundige restauratiewerkzaamheden.
  • Opknappen van houten meubels: Van lichte opfrisbeurten tot grondige restauraties, wij brengen de oorspronkelijke glorie van uw houten meubels terug.

Waarom kiezen voor meubelrenovatie?

Meubelrenovatie biedt tal van voordelen. Het is niet alleen een kosteneffectieve manier om uw interieur te vernieuwen, maar het draagt ook bij aan duurzaamheid door de levensduur van meubels te verlengen. Bovendien kunt u met renovatie:

  • Persoonlijkheid toevoegen: Pas meubels aan naar uw smaak en voorkeuren.
  • Erfstukken behouden: Geef antieke of sentimentele meubels een nieuw leven.
  • Unieke stukken creëren: Transformeer standaard meubels in unieke eyecatchers.

Bij Hoekstra Interieur werken we nauw met u samen om uw visie tot leven te brengen. Neem vrijblijvend contact met ons op of we uw meubels kunnen “redden”. We bespreken graag uw wensen en kijken of we dit kunnen realiseren. Vervolgens kunt u een keuze maken uit onze uitgebreide opties om uw meubels te laten renoveren. Onze vakmensen gaan vervolgens voor u aan de slag om uw meubels te renoveren, waarna u (weer) jarenlang kunt genieten van uw vernieuwde stoel, bank of tafel!

Neem contact op voor een nieuw interieuravontuur

Bent u klaar om uw meubels en interieur nieuw leven in te blazen? Neem contact op met Hoekstra Interieur voor een persoonlijk advies en ontdek de mogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat uw meubels er weer als nieuwe uitzien en/of aansluiten bij uw huidige interieur!

Als allround interieur specialist gaan wij geen uitdaging uit de weg.

Wij werken wereldwijd voor diverse soorten bedrijven en organisaties.