Sinds 2004 stoffering én meer

Het bedrijf is in 2004 opgericht en richtte zich aanvankelijk op (houten) vloeren. Door puur ondernemerschap en een groot netwerk uit de scheepvaart, breidden de opdrachten zich uit naar vloeren op schepen. Al snel werden deze projecten uitgebreid met stoffering en meer.

In 2017 barstte het bedrijf uit zijn voegen in Bantega en nam het zijn intrek in het huidige pand in Lemmer. Met een grote werkplaats, opslag en showroom biedt deze locatie ruimte om grotere projecten aan te pakken.

Wat wij doen in beeld

Het grootste project wat wij hebben mogen realiseren, is de volledige refit van 3 riviercruiseschepen. Dit proces is prachtig in beeld vastgelegd en toont alle mogelijkheden die ons bedrijf kent.

Wereldwijd actief, Fryske roots

Wij willen iedereen een passend, mooi interieur bieden. Van woningeigenaar of eigenaar van een plezierjacht, tot rederijen met meerdere schepen. Dit is mogelijk omdat wij werken met een klein vast team, dat we kunnen opschalen naar meer dan 150 man.

In ons werk worden we aldoor gedreven door een gezonde dosis (Fryske) nuchterheid, flexibiliteit en creativiteit.

Oog voor de toekomst en de mens

Willen we in de toekomst kunnen genieten van de wereld zoals we dat nu doen, dan moeten we daar nu rekening mee houden. Daarom dragen wij ons steentje bij tijdens onze werkzaamheden.

Uiteraard scheiden wij ons afval, maar ook bij nieuwe materialen zorgen we dat we waar mogelijk gebruik maken van duurzaam geproduceerde, gerecyclede en/of recyclebare materialen.

Wanneer schepen aan een refit toe zijn, is het meubilair nog lang niet “af”.  We zorgen dat dit een nieuwe bestemming krijgt. Bijvoorbeeld voor een ander project met een kleiner budget, al dan niet na herstoffering, of doneren het aan goede doelen.

Wij werken zoveel mogelijk samen met lokale bedrijven om afgelegde kilometers te beperken. Zo komen onze nautische bedden “gewoon” uit Friesland en worden onze matrassen in Nederland geproduceerd. Bovendien beschikken wij voor werkzaamheden aan schepen over eigen ligplaatsen direct naast de deur in Lemmer.