Bootkussens stofferen voor buiten

Bootkussens op het dek vragen om specifieke kwaliteit materialen. Natuurlijk waterafstotend, maar ook bijzonder slijtvast en vuilafstotend. Wanneer u uw bootkussens laat stofferen bij Hoekstra, bent u aan het roer. U kunt de kussens volledig zelf samenstellen met biesjes, kleuren en patronen zodat de kussens aansluiten bij uw boot én smaak.

Bootkussens stofferen voor binnen

Wanneer u zich terugtrekt in het schip, wilt u natuurlijk ook daar heerlijk kunnen vertoeven. Bij ons heeft u keuze uit prachtig geweven stoffen of lekker zachte bekleding. Wij kunnen elke mogelijke vorm kussens perfect herstofferen. Zijn de kussens toch een beetje ingezakt? Geen probleem, we regelen nieuw materiaal. U heeft alle mogelijkheden en bovendien ook de keuze om bijvoorbeeld gerecyclede stoffen te kiezen voor een duurzame toets.

Oneindige mogelijkheden bij Hoekstra

Uw bootkussens later stofferen? Wij staan voor u klaar! Maar ook voor het renoveren van de rest van het interieur van uw boot kunt u bij ons terecht. Wat denkt u bijvoorbeeld van:

  • Dek laten schuren
  • Comfortabele matrassen
  • Kastjes of keukenblad wrappen
  • Nieuwe gordijnen

Ook voor andere wensen staan wij voor u klaar! Laat u verrassen door onze service en mogelijkheden en neem vandaag nog vrijblijvend contact op.

Als allround interieur specialist gaan wij geen uitdaging uit de weg.

Wij werken wereldwijd voor diverse soorten bedrijven en organisaties.